ZTR Moj Ključ

Vaš Ključ ka Bezbednosti

MASTER SISTEMI ZAKLJUČAVANJA

Master sistemi zaključavanja su idealno rešenje za organizacije i objekte koji zahtevaju složenu strukturu pristupa različitim prostorijama ili sektorima. Naša firma nudi raznovrsne master sisteme, prilagođene specifičnim potrebama i zahtevima klijenata.

Sistem Istog Ključa

Ovaj sistem je idealan za privatne stambene jedinice ili manje poslovne prostore. Omogućava vam da sa jednim ključem otvarate više različitih vrata, uključujući kapije, ulazna vrata, garažna vrata, i pomoćne objekte. Sistem pruža praktičnost i smanjuje potrebu za nošenjem više ključeva.

Sistem Centralnog Cilindra

Posebno prilagođen za stambene zgrade, ovaj sistem omogućava stanarima da sa istim ključem otvaraju ulazna vrata zgrade i vrata svog stana, dok ne mogu pristupiti tuđim stanovima. Idealno rešenje za obezbeđivanje privatnosti uz očuvanje zajedničkog pristupa.

Sistem za Hotele

Dizajniran da odgovori na specifične potrebe hotelskog poslovanja, ovaj sistem uključuje odvojene ključeve za svaku sobu, ključeve za osoblje zaduženo za određene spratove, kao i posebne ključeve za osoblje održavanja i restorana. Master ključ, koji otvara sve prostorije, obično je u posedu direktora i šefa obezbeđenja.

Sistem Glavnog Ključa

Idealan za škole, bolnice i javne objekte, ovaj sistem omogućava da određene osobe imaju individualne ključeve za pristup specifičnim prostorijama, dok master ključ omogućava pristup svim prostorijama. Pruža kontrolu i fleksibilnost u upravljanju pristupom.

Sistem Generalnog Ključa

Ovaj sistem je prilagođen potrebama javnih objekata i kompanija, gde hijerarhija i potrebe kretanja zaposlenih zahtevaju složeniju strukturu pristupa. Nudi visok nivo sigurnosti i mogućnost prilagođavanja u neograničenom broju kombinacija.

Industrijski Sistem

Za veoma kompleksne i zahtevne objekte, nudimo industrijski sistem koji se može prilagoditi bilo kojoj razini složenosti. Bez obzira na broj vrata ili kompleksnost mreže, možemo kreirati sistem koji će odgovarati svim vašim potrebama.

Kontaktirajte nas za personalizovane master sisteme zaključavanja. Pružamo rešenja koja kombinuju sigurnost, praktičnost i inovativnost, sve u skladu sa vašim specifičnim potrebama.

U svetu zaključavanja, naši master sistemi su ključ vašeg mira i sigurnosti!

KOPIRANJE KLJUČEVA

Naša firma pruža sveobuhvatne usluge kopiranja ključeva za sve vrste brava i vozila.

KLJČEVI ZA VOZILA

U prilici smo da Vam ponudimo izradu nekodiranih i kodiranih ključeva za Vaše automobile, motocikle, kamione, traktore i dr.

DALJINSKI ZA GARAŽE I KAPIJE

Daljinski upravljači se koriste za bežično upravljanje uređajima kao što su motori za kapije, garažna vrata, parking rampe i sl.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare